Kék hírek, bulvár

2008.01.31. 09:19

Nem tudták kirakni az istállóból a makacs férfit

Kutyaeledelt loptak szerdára virradó éjjel a békéscsabai kutyamenhelyről ismeretlen tettesek. Kondoroson egy istállóba mászott be egy férfi, a tulajdonos nem tudta kipaterolni. Egy békéscsabai nő rablás miatt került őrizetbe, Orosházán egy férfit és két nőt kapcsoltak le a rendőrök, mert napok óta több üzletben hamis húszezresekkel fizettek.

BEOL

Szerdára virradó éjjel betörtek Békéscsabán a Kétegyházi úti állatmenhelyre. Az ismeretlen a kerítésen át mászott be a telepre, majd a menhely raktárának bejárati ajtaját betörte, és körülbelül 40 kg száraz kutyaeledelt vitt el. A menhelyet fenntartó szervezetet a betörés miatt nagyjából 20 ezer forint kár érte.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szerdán magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe egy férfit. A 44 éves férfi a gyanú szerint egy kondorosi ház zárt kapuján átmászott, a tulajdonos engedélye nélkül bement a házhoz tartozó istállóba és nem akart onnan elmenni.

Rablás megalapozott gyanúja miatt került őrizetbe szerdán egy békéscsabai nő. Az 50 éves asszony a rendőrség információi szerint még január 25-én délután ment be egy békéscsabai házba, átkutatta a helyiségeket és 21 ezer forintot akart elhozni onnan. A háziak észrevették őt, és felszólították arra, hogy adja vissza a pénzt és menjen el. A nő azonban ekkor erőszakkal megtartotta a pénzt, és elmenekült a helyszínről. A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai szerdán őrizetbe vették, és rablással gyanúsítják.

Az Orosházi Rendőrkapitányság szerdán őrizetbe vett egy férfit és két nőt, akik a gyanú szerint az elmúlt napokban több orosházi üzletben is hamis pénzzel fizettek. Azt, hogy a nem valódi 20 ezer forintos bankjegyekhez hogyan jutottak hozzá, ők, vagy egy negyedik személy készítette-e azokat, a rendőrség még vizsgálja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!