Kék hírek, bulvár

2008.01.24. 13:07

Keresik a kórházban elhunyt kevermesi nő támadóját

A Békés Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnügyi Osztálya keresi azt az ismeretlen tettest, aki 2007. december 30-ról 31-re virradó éjjel bántalmazott egy nőt kevermesi otthonában. Az asszony a kórházban belehalt sérüléseibe. A hatóság a nyomozás során a lakosság segítségét kéri.

BEOL

A Békés Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki a Kevermesen a Táncsics utca 45. szám alatti családi házban 2007. december 30-ról 31-re virradó éjszaka bántalmazta az ott élő K. M.-né sértettet, majd onnan különböző értékeket tulajdonított el. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett, majd a kórházban elhalálozott.

A nyomozás során a hatóság a lakosság segítségét kéri arra vonatkozóan, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az elkövetővel kapcsolatosan bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen vagy telefonon a főkapitányságon (Telefon: 66/523-700) vagy a 107-es segélyhívó számon.

A Békés Megyei Rendőr-Főkapitányság vezetője nettó 200 ezer forint díjat tűzött ki a nyomravezető részére, aki az elkövető felderítését eredményező bizonyító erejű információt hoz a rendőrség tudomására.

A nyomravezető személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!