Kék hírek, bulvár

2008.01.09. 17:18

Hároméves kisgyermek is gyászolja a füzesgyarmati baleset áldozatát

Mint arról reggel gyorshírben beszámoltunk, Füzesgyarmat irányából Bucsa felé autózott E. J. (35) füzesgyarmati lakos ma reggel 7.20 órakor, amikor két tehergépkocsi megelőzését követően Ladájával nem tudott visszatérni a menetirány szerinti jobb oldalra, hanem áttérve a bal oldalra ott az út szélén egy fának ütközött s szörnyethalt.

b. i.

Bár 8 óra elmúlt de csak lépésben lehet araszolni a tejfehér ködben a 47-en Szeghalom irányába. Szemből egy hidrogénszőke „plázacica” azért kockáztat sokmilliós verdájával. Fékezek, villogok, s nem tűri a nyomdafestéket, ami hirtelen elhagyja a számat. A rutinosabbak konvojba állva csordogálunk. Lekanyarodva a 47-esről legalább szóródik a forgalom, de ott az út válik még csúszósabbá. Füzesgyarmatot Bucsa irányába elhagyva még sivárabb arcát mutatja a januári reggel.

A megkülönböztető fényjelzés legalább áttöri a ködöt, lassítok. Az úttest menetirány szerinti bal oldalán egy fa tövében leszakadt első futómű és motor tudatja, hogy tragédia történt. Legkevesebb tíz méterrel távolabb a Lada eldeformálódott utastere. Szanaszét a roncs körül különböző használati tárgyak és vadászfegyver hever a földön, a helyszínelő rendőrök gyűrűjében.

Nem csoda, hiszen amint azt füzesgyarmati informátorainktól megtudtuk, a balesetben elhunyt E. J., a bucsai vadásztársaság vadőre s tegnap reggel is Bucsára igyekezett. A füzesgyarmatiak elmondása szerint tisztességes, dolgos jóravaló ember volt E. J., s három év körüli gyermek maradt félárván halálával.

Felesége tanítónő, mostanában ment vissza dolgozni. J. édesanyja nemrégiben temette el férjét, a családot ismerők leginkább őt féltik. A férje után ugyanis, most gyermeke ravatalához kell álljon...

— Az útpálya a baleset időpontjában fekete síkos volt. Az elhunyt a biztonsági övet nem használta. A baleset körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság közlekedési osztálya igazságügyi műszaki szakértő bevonásával vizsgálja — tudtuk meg a helyszínen.

Címkék#balesetek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!