Kék hírek, bulvár

2007.10.11. 14:47

Betörő lányt fogtak a gyulai rendőrök

Ékszereket, parfümöket és ruhákat lopott el az a betörő lány, akit alig 24 óra alatt rendőrkézre kerítettek a gyulai rendőrök. Az elfogott hölgy kedden hatolt be egy lakásba, ahonnan társával együtt közel egymillió forint értékkel távozott. Partnerét – aki feltehetően a barátja is egyben – még keresik.

BEOL

– Kevesebb mint 24 óra alatt sikerült a Gyulai Rendőrkapitányság rendőreinek kézre keríteni azt a személyt, aki társával együtt megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy október 9-én, kihasználva, hogy a lakók nem tartózkodnak otthonukban, behatolt egy gyulai lakásba – tájékoztatta szerkesztőségünket a rendőrség. Dr. Virág Zsuzsánna sajtóügyeletestől megtudtuk, hogy a tettesek közel egymillió forint értékben aranyékszerekkel, márkás parfümmel, ruhákkal és műszaki cikkekkel gazdagabban távoztak a lakásból.

– A hazaérkezők látva, hogy az ajtóból hiányzik a zár, már sejtették, hogy valami nem stimmel valaki járt ott. A betörő alaposan átkutatta a lakást és vitt, amit csak tudott. Az egyik szomszéd elmondása szerint a délutáni órákban két ismeretlen személy sietősen távozott a házból, vállukon egy megtömött táskával – folytatta a szóvivő. A nyomozást a pontos személyleírás és az utcai térfigyelő kamera felvétele is segítette. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a bűncselekményt elkövető páros gyulai illetőségű hölgy tagjára és vele együtt az eltulajdonított tárgyak jelentős részére is rátaláltak a rendőrök.

Az elfogott személlyel szemben a gyulai rendőrkapitányság „dolog elleni erőszakkal nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja” miatt indított eljárást. A másik elkövetőt – aki feltehetően a lány barátja – még körözik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!