Kék hírek, bulvár

2007.10.17. 10:07

Baleseti rekordot döntött meg a megye

Negatív rekordot döntött a megye közúti közlekedési balesetek tekintetében – kezdi napi hírösszefoglalóját a rendőrség sajtóügyeletese. Egy nap alatt összesen hét személyi sérüléssel járó baleset történt az utakon.

BEOL

Ahogyan arról már beszámoltunk, a szarvasi kapitányság illetékességi területén három közlekedési baleset történt, ezeken kívül Békéscsabán, Orosházán és Sarkadon is történt baleset.

Békéscsabán, a Berényi úton tehergépkocsi ütött el egy kapubejárót keresztező, kerékpárúton haladó kerékpárost, aki könnyű sérülést szenvedett.

Szintén Békéscsabán, a Jókai utcában egy autó vezetője figyelmetlenül tért át a belső forgalmi sávba, ahol ütközött a vele azonos irányban haladó személygépkocsival, melynek hátsó ülésén a biztonsági gyermekülésben utazó gyerek szenvedett könnyű sérülést. A baleset során kb. 400 ezer forint anyagi kár keletkezett.

Orosházán a Lehel utca és a Kossuth utca kereszteződésében elektromos kerékpár és személygépkocsi ütközött. A villanybiciklis a forgalomirányító berendezés tilos jelzése ellenére hajtott be a kereszteződésbe, ahol neki ütközött a vele azonos irányba haladó, de kanyarodni szándékozó személyautónak. A kerékpáros könnyebben sérült.

Mint arról tegnap este már olvashattak, Sarkad felől Gyula irányába tartott az a személygépkocsi, melynek vezetője feltehetően figyelmetlensége miatt ütközött egy előtte haladó munkagépnek. A személyautó utasai közül ketten súlyosan, egy személy pedig könnyebben sérült. Az anyagi kár összesen mintegy 1 millió forint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!