Kék hírek, bulvár

2007.10.29. 09:18

Balesetek sérülés nélkül, jelentős kárral

Személyi sérüléssel szerencsére nem, ellenben jelentős anyagi kárral járó balesetekről tájékoztatta szerkesztőségünket a rendőrség. Békéscsabán, Kondoroson, Sarkadkeresztúron és Nagyszénáson történt balesetekről kaptunk hírt.

BEOL

Nem járt személyi sérüléssel az a baleset, amely Békéscsabán a Szeberényi tér és Kossuth utca kereszteződésében történt tegnap, a délelőtti órákban. Egy személygépkocsi balra nagy ívben kanyarodása során ütközött a vele szemből egyenesen haladó személyautónak. A keletkezett anyagi kár összesen 400 ezer forint.

Ismeretlen a forgalmi rendszáma és vezetője annak a személygépkocsinak, amely tegnap a hajnali órákban a kondorosi Klapka utcában egy az úttest melletti telefonoszlopnak ütközött, majd a helyszínről továbbhajtott. 

Nem sérült meg az a sofőr, aki figyelmetlensége miatt Sarkadkeresztúron a Vörösmarty és a Hunyadi utca kereszteződésében letért az úttestről és autójával egy villanyoszlopnak ütközött.

Szintén figyelmetlen volt az az autóvezető, aki egy parkolóban leállított másik személyautónak ütközött járművével egy üzletház parkolójában Nagyszénáson. A baleset személyi sérüléssel nem járt, a keletkezett anyagi kár összesen kb. 800 ezer forint.

Címkék#balesetek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!