Kék hírek, bulvár

2007.10.19. 09:58

Balesetek: ittasan hajtott az árokba

Alkoholtól befolyásolt állapotban ült autóba az a sofőr, aki Tótkomlós és Kaszaper között hajtott árokba csütörtökön. A rendőrség emellett két gyulai ütközésről, valamint egy tehergépkocsi balesetéről tájékoztatta szerkesztőségünket.

BEOL

Nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett az a kerékpáros, akit személygépkocsi ütött el tegnap Gyulán, a Temesvári és Wesselényi utca kereszteződésében, a kerékpárúton.

Két személygépkocsi ütközött, szintén Gyulán. A Bokody és a Blanár utca kereszteződésében történt balesetnek személyi sérültje nem volt. Itt egy balra, nagy ívben kanyarodó személygépkocsi ment neki a vele azonos irányba haladó, de előtte forgalmi okból megálló személyautónak.

Alkoholtól befolyásolt állapotban közlekedett Tótkomlós felől Kaszaper irányába az a személygépkocsi vezetője. A sofőr feltehetően nem tartotta az útvonal vezetését, ezért a jobb oldalon lévő árokba hajtott. A személyautó vezetője nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, az anyagi kár pedig kb. 50 ezer forint.

Saját lábán ment a kórházba ellátásért annak a tehergépkocsinak a vezetője, amely tegnap szenvedett balesetet. A jármű Békésszentandrás felől Békéscsaba irányába tartott, haladása során azonban letért az úttestről, majd az út melletti füves területre csúszott, majd fának ütközött. A tehergépkocsiban kb. 1 millió forint anyagi kár keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!