Ingatlanajánló

2023.06.04. 16:27

Eladó egy volt templom Békéscsaba belvárosában, a Luther utcában?

Békéscsaba belvárosában, a Luther és Kinizsi utca sarkán áll az az eladó - ragyogó - épület, amelyet jelenleg irodaként használnak. És ami épp új tulajdonosát keresi. Az épület kinézete alapján gyanús, hogy az ingatlan egykor egy templom lehetett… Jöjjön egy igazi kuriózum a helyi ingatlanpiac kínálatában!

Beol.hu

Üdvözöljük Békéscsaba belvárosában, ahol egy igazi kuriózum várja Önt! Bemutatjuk a tökéletes lehetőséget, ami nem csupán elhelyezkedésével nyűgözi le az embereket, hanem számos egyedi jellemzőjével is. Ez az igazán egyedi, 2 szintes családi ház egyedülálló lehetőséget kínál Békéscsaba központjában. Az épület impozáns méreteivel, 310 négyzetméteres belső alapterületével és 623 négyzetméteres telkével minden igényt kielégít. A jelenleg irodaépületként funkcionáló ingatlan átalakításra is alkalmas, így lehetőséget ad az új tulajdonosnak, hogy álmai otthonát teremtse meg a belváros szívében. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Vásároljon egy igazi kuriózumot Békéscsaba belvárosában, amelynek egyedi jellege és sokoldalúsága egyedülálló Békéscsabán!

További lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!