Ingatlanajánló

2023.04.23. 09:58

Egy egyszerű, de modern békéscsabai lakás lett a hét ingatlana

A békéscsabai Békési úton talált, eladó lakás kapcsán ismét rácsodálkoztunk, hogy egy pofonegyszerű, olcsó trükkel milyen sokat lehet egy otthon kinézetén javítani. Jöjjön egy, csak bizonyos falrészeken szürkére festett, modern lakás a helyi ingatlanpiac terepéről.

Beol.hu

Fotók: ingatlanbazar.hu

Békéscsabán a Békési út elején egy 75 m2-es + zöld terület + két állásos zárt udvari kocsibeállóval rendelkező társasházi lakás eladó. A 75 m2-es lakás tégla falazatból 2006-ban épült, az egyszintes társasház első emeleti ingatlanjaként. A nevezett társasház alsó szintjén két üzlethelyiség, első szintjén pedig két lakás található. 

Az ingatlan a Békési úttal párhuzamosan, közvetlen a Békési útról nyíló épületben található meg. Az épület előtt parkoló került kialakításra. A lakást az épületbe belépve egy lépcsőházon keresztül érjük el. A lakásba belépve előszoba (2,7 m2), külön wc (1,7 m2), nappali (24 m2) + amerikai konyha (9 m2), kamra (1,5 m2), két hálószoba (2x12 m2), fürdőszoba (8 m2), mosókonyha (3,7 m2) található. 

A lakáshoz tartozik egy zárt udvari, két állásos kocsibeálló valamint egy közel 35 nm-es zöld terület, ahonnan a lépcsőházon keresztül szintén megközelíthető a lakás. A zárt lépcsőházban lehet tárolni a kerékpárokat. Az ingatlantól 100 méterre buszmegálló, 200m-re bolt (Penny), 600 méterre általános iskola, óvoda, gimnázium található. 1km-en belül pedig orvosi rendelők, Szent István tér. Az otthon melegét egy Westen márkájú, kombi gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással. 

A lakás áramhálózatát 1 fázisú 25A-es rézhálózat biztosítja. Az ingatlan 2020-ban felújításon esett át, ami a melegburkolatok cseréjét és klíma beépítését érinti. A lakásban fa külső nyílászárók találhatóak, dupla rétegű üvegezéssel, redőnnyel ellátva. A zárt udvarra akár több autó is be tud állni! Az ingatlan kiválóan alkalmas lehet 1-2 gyermekes családoknak, vagy idős házaspároknak esetleg otthonról ?kirepülni? vágyó fiatal pároknak.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!