Ingatlanajánló

2023.04.30. 14:55

A hét otthona: ház Szarvason, saját Körös-parttal

A saját Körös-parttal megáldott telek és ház egyedülálló a helyi ingatlanpiac kínálatában. Bizonytalan időkben egy önfenntartó, energia független otthon nem csak romantikus kivonulás lehet a nagyvárosból, de hosszú távon egy stratégiai befektetés is!

Beol.hu

“Eladásra kínálok Békés vármegyében, Szarvason [...] egy saját Körös-parttal rendelkező területet, önfenntartó, energia független lakóházzal, csodálatos ősfás természeti környezetben. Az épület 67,5 nm-es, kettő szobás felújított cseréptetős, gépészetileg korszerűsített összkomfortos vályogház. 

 

Szarvas város Békés vármegye nyugati kapuja. SZARVAS egy olyan vízparti kisváros, ahol megfoghatatlan varázsa miatt szívesen élnek itt, térnek vissza a természetet, a folyót, az aktív kikapcsolódást, a kisvárosi hangulatot, illetve a kulturális élményeket kedvelő vendégek. Igazi romantikus hely ez múlttal, történelemmel és színes programokkal. A Körös-holtággal körbe ölelt, zöld természeti környezetben elhelyezkedő, közvetlen vízparti terület lakóházzal, Szarvas külterületén, az M44-es úttól két kilométerre helyezkedik el. 

 

A telek 5028 nm, amely kertészkedésre, gazdálkodásra, lakhatásra, pihenésre, turizmus céljára is alkalmas. Igény esetén még 5000 nm terület vásárolható. A földterületek művelés alatt álló zártkertek, 25 éve pihent földek (szántó, kert, gyümölcsös besorolásúak, ki kell függeszteni). A ház fűtése hőtárolós villanykályhákkal történik, illetve működőképes kemence gondoskodik a ház melegéről. A házban két villanyóra működik, a normál áram 3 fázis, és éjszakai áram. A várhatóan júliusi napelem telepítéssel a teljes éves fogyasztás kiváltható. A háztartási víz ásott kútból, mágneskapcsolós szivattyúval van biztosítva. A kertek öntözése, elektromos szivattyúval a Körös vizével megoldható. A Körös-meder kotrása megtörtént, a víz, és a természetes környezet nyaralásra, kikapcsolódásra kiválóan alkalmas.

 

A városban minden szolgáltatás és kereskedelmi egység könnyen elérhető, fürdővel, éttermekkel, turisztikai látványosságokkal (Szarvasi Arborétum, Állatpark, Történelmi emlékút, múzeumok, sétahajó) tarkított hangulatos kisváros. [...]”

További lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!