Ingatlanajánló

2023.03.12. 06:35

Bowling pályát is lehet ma venni a megyében!

Az eladó bowling klub és pizzázót a mezőkovácsházaiak biztos jól ismerik. Most úgy fest, új tulajdonosra vár az összesen 394 nm-es ingatlan. Lássuk, milyen részei vannak az ajánlatnak.

Beol.hu

És persze azt is, mennyibe kerül egy ilyen ritkaság a helyi ingatlanpiacon!

“Eladó egy kedvező árú és fekvésű 2009-ben épült jól működő Bowling klub-pizzéria Mezőkovácsháza központjában 1994 m2 alapterületű telekkel és a tulajdoni lapon 394 m2 térmértékkel szereplő felépítménnyel. A belső berendezési tárgyak alku alapját képezik. Az épület stabil sávalapra épült 30 cm Porotherm tégla falazattal és acélhuzalokkal merevített válaszfalakkal. Az épület magas tetős részben tetőtér beépítéses módon épült. 

A földszinten a pizzéria, kiszolgáló helyiségek és a Bowling terem kapott helyet. A tetőtérben egy biliárdterem működik a tetőtér Bowling terem feletti részén akár szobák kialakítására is lehetőség van akár ráépítéssel is. A földszint 344 m2 amelyből a Bowling Pálya 239 m2 egyéb helyiségek, ügyféltér 105 m2 a beépített tetőtér nettó 64 m2 összesen 408 m2 alapterülettel rendelkező részből áll a fűtést gáz cirkó rendszer biztosítja az egész épületben. 

Jó befektetési lehetőség, mivel a város központjában helyezkedik el az épület és jelenleg is jól működő bevételt termelő vállalkozásként üzemel. A Bowling terem magassága 4,05 m a gerincmagasság 7,67 m és 6,90 m. Az épület fűtését gázcirkó rendszer szolgáltatja amely a használati melegvizet is biztosítja. Az épület külső és belső részei nagyon jó, karbantartott állapotban vannak az esetleges bővítésnek csak a vevő képzelete szab határt. [...]”

További csodás otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!