A hét ingatlana

2023.02.12. 06:55

Egy 95 milliós szépség Békéscsaba Felsőnyomás csendes tájáról…

A Békéscsaba Felsőnyomás területén kínált, tágas, elegáns családi ház fotói békét árasztanak.

beol.hu

A megyei, 150 négyzetméternél nagyobb alapterületű házak kínálatából ez az egyik kedvencünk. És önnek?

Békéscsaba, Felsőnyomás, a 47-es főútról leágazó aszfaltozott út mellett 2000-ben épített, 158 négyzetméter beépített területű lakóház eladó. Az épületben, tágas nappali, 3 szoba, előszoba, közlekedő, konyha étkezővel, kamra, kádas fürdőszoba + wc és szauna, fedett terasz és külön wc helyiség került kialakításra. 

 

Az ingatlanhoz tartozik még egy garázs és egy 40 négyzetméter alapterületű három helyiségből álló pince is, a tetőtér igény szerint beépíthető. A szobák, a nappali és a közlekedő hajópadló, a többi helyiség járólap burkolatúak A rezsi költség nagyon kedvező, mely annak köszönhető, hogy az épületet három féle módon is lehet fűteni. Lehetőség van a levegő-víz hőszivattyú működtetésére, mely radiátorokon keresztül adja le a hőt, vagy a kandalló, illetve vegyes tüzelésű kazán üzemeltetésére egyaránt. Az épület tetőzetére 2019-ben 6,16 kw teljesítményű napelem rendszert telepítettek, mely által a villamos energia ellátás nagy része biztosított. Ha pedig az új tulajdonos gázzal szeretne fűteni, arra is lehetőség van, mert az épületben a gázhálózat is kiépítésre került. 

 

A csodás telekről

A lakóépületet övező telek 9000 m2 alapterületű, melyben örökzöldek, fenyőfák, tuják, és gyümölcsfák vannak telepítve. A kertben fúrt kút és víztározó biztosítja a növények szakszerű öntözését, ami akár medencévé is alakítható. Varázslatos fenyves erdővel és tujaparkkal rendelkező igényes építésű lakóház várja új tulajdonosát!

 

További 150 négyzetméter feletti csodás házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!