Ingatlanajánló

2022.07.10. 09:58

Szarvasi ritkaság: eladó Ruzicskay György festőművész egykori szülőháza

Ruzicskay György festőművész 1926-ban épült, egykori szülőháza 240 nm-en várja új tulajdonosait. A modernizált, tágas otthon ára 130 millió forint. Lessen be velünk a szarvasi ritkaságba!

Beol.hu

Eladó egy frissen felújított polgári ház Szarvas szívében, a Szabadság úton. Az épületegyüttes 1395 m2-es telekre épült. A vegyes falazatú 1926-ban épült ingatlan a múlt és a jövő találkozása. A házon márvány emléktábla jelzi, hogy ez Ruzicskay György festőművész szülőháza volt. Egy 50 négyzetméteres nyitott teraszon át juthatunk be a házba.

Az ingatlan sarokház, így a hall is L alakú. Innen közelíthető meg az igazán impozáns fürdőszoba (11,5 m2). A hallon jobb kéz felé tovább haladva, a szinteltolással kialakított amerikai konyhás nappaliba (48,8 m2) érkezünk. Balra 3 szoba (24 m2, 18,5 m2, 32,5 m2) található, melyből az egyik szintén szinteltolással került kialakításra. A ház teljes építészete, külső és belső felületei, burkolatai, színezése, szaniterei modern és igényes kivitelezésről szólnak, melyet jó érzékkel hangol össze a kiegészítő fények játékossága. A modernizálás még tart, a telken található melléképület és ezt követően a kert újragondolása folyamatban van.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!