Ingatlanajánló

2022.07.24. 06:45

Az ingatlanpiacon minden van: Gyulán eladó egy dupla teniszpálya is

Ezerkétszáz négyzetméteres ingatlan 45,9 millió forintért? Teniszpálya négyzetméter árak kapcsán nem vagyunk teljesen naprakészek, de bizonyára normál piaci áron érhető el Gyulán a most következő létesítmény. Jöjjön a megye legkülönlegesebb, eladó ingatlana!

Beol.hu

Eladóvá vált a Gyula, Zrínyi téren az id. Christián László Városi Sporttelepen egy téliesített, dupla teniszpálya a hozzá tartozó helyiségekkel ( öltözők, mosdók, iroda, raktárhelyiségek ). A teniszpályát 2005 évben építették, amely egy igen erőteljes ajzatbetonra épülő téglafalakból, vasszerkezetből és fóliaházból készült el. 

Az épület 2014 évben esett át különböző felújítási munkákon, amely során a két teniszpálya közötti kiszolgáló egység lett korszerűsítve, amely így esztétikailag és felszereltségében is megfelel az ott sportoló személyek elvárásainak.

A két teniszpálya közötti rész tetején egy nagy és hangulatos terasz rész lett kialakítva, ahonnan mindkét pályát kényelmesen szemmel lehet tartani. Az épület fűtéséről több modern gáz-hőlégbefúvó gondoskodik, illetve a szellőztetés is megoldott az erre a célra kialakított nyitható-zárható szellőző nyílásokkal. Az épületben a teljes közmű bent van ( víz, gáz, áram ), amellyek közül a villamos hálózat komplett felújításon esett át. A teniszpályákat ún. Champion salakkal látták el, amely az egyik legjobb minőségű salak. Az ingatlan hasznos területe összesen 1200 négyzetméter.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!