Ingatlanajánló

2022.06.12. 06:30

A hét színpárja: fekete-narancssárga. Na meg egy szarvasi szuper ház

390 millió forintért izgalmas, ekszkluzív szarvasi ingatlant kínálnak megvételre. A saját vízparttal rendelkező ház és telek önmagában is megéri a kattintást. De a közel sem annyira szokványos, fekete-narancssárga motívum miatt dupla sebességgel ugrottunk rá az ingatlan fotókra!

“EXLUSIVE ingatlan saját vízparttal! Eladó Szarvason akár három generáció együttélésére alkalmas, vagy átalakítással apartmanházként kíváló lehetőséget nyújtó családi ház, DUPLA garázzsal, beállóval, 2176 m2-es teljesen körbekerített telken!

Jelenlegi tulajdonosok saját igényeiknek megfelelően, kiváló minőségben és praktikummal szinte teljesen új épületté korszerűsítették ezt a remek 8 szobás, 3 fürdőszobás családi házat!

A felújítás riasztót, helyiségenként klímát rengeteg praktikus beépített bútort, magas minőségű konyhai beépített gépeket és új szaniterekkel, burkolatokkal megálmodott fürdőszobát foglal magában.Hatalmas teraszt vízparti panorámával, saját cc. 40 m-es vízparttal, fedett medencével, külön kerti konyha rendezvényteremmel és gyönyörű parkos telekkel, kerti kemencével, grillterasszal kínálom Önnek megvételre ezt a sajátos ingatlant! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!