Ingatlanajánló

2022.01.16. 06:48

Egy 110 négyzetméteres ház Mezőkovácsházán, 8,9 millióért?

Nem teljesen értjük az árat, de ha egyszer ez szerepel az egyébként izgalmas ingatlanhirdetés szövegében, akkor nincs mit tenni. Egy részlegesen felújított, reményteli jövővel kecsegtető szépség fotói és paraméterei következnek.

Mezőkovácsháza fő utcáján, az Árpád utcában részben felújított, 3 szobás családi ház eladó! Az ingatlan egy 1420 négyzetméteres területen fekszik, mely jelenleg belső kerítéssel két részre van osztva: az első részben található az ingatlan kis kerttel, a második részben pedig egy széleskörű felhasználásra alkalmas terület fekszik. 

Az ingatlan területén kettő melléképület is található. Az ingatlan nettó alapterülete 110 négyzetméter, mely magában foglal három szobát, egy konyhát és egy kamrát, egy fürdőszobát, egy mellékhelyiséget, és egy télikertként is hasznosítható helyiséget. A helyiségeket egy tágas, világos folyosón keresztül lehet megközelíteni. 

Az ingatlanban a közművek (víz,gáz,villany,csatornázás) bevezetésre kerültek. A fűtést gázkonvektorokkal biztosított, mellyel a legtöbb helyiség rendelkezik. Az ingatlan pár éve részleges felújításon esett át, ahol sor került a konyha, a fürdőszoba, illetve a folyosó felújítására. 

Az utcafront felőli két szoba ablakai korszerű fa nyílászárókra lettek kicserélve 2021-ben felújításba kezdett a jelenlegi tulajdonos, eddig a falak festésére került sor, illetve a szobákban lévő padlószőnyegek kerültek felszedésre. A további felújítási munkálatokat az új tulajdonos saját ízlése szerint fejezheti be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!