Hírek

2016.12.30. 13:25

Postázzuk Ön helyett!

A hibridlevél szolgáltatás egy új megoldás, amely lehetővé teszi postai levél küldését számítógépről ügyfelek részére. A folyamat nemcsak, hogy időt spórol meg, de segítségével az irodai nyomtatás, borítékolás, valamint a címzés, feladás és postai ügyintézés feladatai alól is mentesülnek az ügyfelek.

BAMA

A Magyar Posta Zrt. folyamatosan dolgozik azon, hogy szolgáltatás-portfólióját az ügyféligényeknek és a modern kor technológiai elvárásainak megfelelően bővítse. A vállalat számos partnerrel áll stratégiai együttműködésben a hagyományos levélpostai küldemények megújítását célzó fejlesztések érdekében.

A Hibridlevél szolgáltatást jellemzően a kis volumennel rendelkező kis- és középvállalkozások veszik igénybe, de bármely cégnek előnyös lehet a megoldás, amennyiben a cég mindennapi levélküldési szokásaihoz, illetve a nagy volumenű sztenderd levélküldemények mellett a kisebb, jellemzően egyedi feladásokhoz, telephelyek közötti levelezésekhez a Hibridlevél adta lehetőségek megfelelőek. A szolgáltatás előnye, hogy igénybevétele során az irodai környezetben nem merül fel boríték, papír, nyomtatás költsége, a nyomtató ára, áramköltség, valamint a nyomtatáshoz és a borítékoláshoz kapcsolódó munkaerőköltség.

Az interneten keresztül könnyedén elkészített és elküldött levelet a nyomda kapja meg, amely azonnal nekilát a nyomtatásnak és a borítékolásnak. Az itt kinyomtatott levél az Országos Logisztikai Központban kerül a Magyar Posta rendszerébe, a kézbesítésről is a vállalat hálózata gondoskodik.

Legyen szó fekete-fehér vagy színes dokumentumról: a Hibridlevél rendszere a legmodernebb eszközökön kiváló minőségű 80 grammos papírra nyomtatja ki, majd borítékolja azokat C5/6 és LC4-es, kétablakos borítékban, és a feltöltés idejétől függően még aznap, de legkésőbb másnap postára adja őket. A Hibridlevél a küldemények megőrzéséről is gondoskodik, ráadásul egy évig díjmentesen tárolja az ügyfelek dokumentumait, így biztosítva azok visszakereshetőségét.

A rendszer hatékonyságát és újszerűségét igazolja az is, hogy a Hibridlevél Kft. az idén első alkalommal meghirdetett Év Gyára versenyen Innováció kategóriában kiérdemelte a legjobbnak járó díjat.

A szolgáltatás igénybevételét célzó regisztráció a www.posta.hu/hibridlevel oldalon lehetséges, ahol megtalálhatóak az Általános Szerződési Feltételek valamint használatot segítő leírások.

Címkék#Hírkereső

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!