Hírek

2014.04.16. 15:07

Televíziós élményszolgáltató Magyarországon

Sokan szeretnének olyan hazai székhelyű tévészolgáltatóhoz tartozni, amely kiváló kép- és hangminőséget, minőségi hazai és nemzetközi adókat, valamint széles szórakoztató-, gyerek-, dokumentum-, életmód- és sporttelevízió választékot biztosít. Ezeket az előnyöket kínálja az AustriaSat Magyarország, az új műholdas élményszolgáltató azért, hogy a család minden tagja igazi élményként élhesse át a televíziózást.

BAMA

Mostantól egyetlen sporteseményről sem kell lemaradni, hiszen a Digi Sport 1 HD, Digi Sport 2, Sport 1, Sport 2, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD és SportKlub televíziók mindegyike elérhető a kínálatban. A 15 ingyenes HD csatorna, a felvehető, megállítható és visszajátszható adás és az időzített felvétel csak néhány a kiváló tulajdonságok közül, melyekért érdemes azonnal előfizetni a szolgáltatásra. Emellett a gyors beüzemelés és a barátságos ügyfélkiszolgálás is mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a televíziós élmények nap mint nap otthonunkba költözzenek.

Az AustriaSat Magyarország egy kisméretű műholdas antenna segítségével jelenleg 57 hazai, valamint több mint 120 nemzetközi digitális televíziót, és több mint 35 rádióadót kínál az egész ország területén, és a lista folyamatosan bővül.

Az aktualitásokról a cég internetes és Facebook-oldalán lehet tájékozódni.

„Az AustriaSat Magyarország elindításával öt nyugat-európai ország után mostantól szeretnénk a magyar előfizetők szórakoztatásáról is gondoskodni és a televíziózás igazi élményét eljutatni otthonukba, a lehető legegyszerűbb módon” - nyilatkozta Jaromír Glisník, az M7 csoport igazgatósági tagja és az AustriaSat Magyarországot üzemeltető M70 Group Kft. igazgatója.

További kérdésekkel kapcsolatban hívja a 1266-os telefonszámot vagy írjon az [email protected] e-mail címre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!