Hírek

2013.06.06. 12:10

Teljes szélességében lezárták a 11-es út Esztergomtól Dömösig tartó szakaszát

Teljes szélességében lezárták a 11-es út Esztergomtól Dömösig tartó szakaszát, ezért Dömös és Pilismarót csak erdei úton közelíthető meg - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője az MTI-vel csütörtökön.

MTI

Pécsi Norbert Sándor tájékoztatása szerint a 11-es úton Esztergomtól Tát irányába több helyszínen van félpályás útlezárás, mert az úttest egyik oldalára gátat építenek.

A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy az 1-es főutat Komáromtól Győrig már korábban lezárták, a lezárás alatt a közlekedők díjmentesen használhatják az M1-es autópályát a komáromi és a győri csomópont között.

A Dunakanyar erdeit kezelő Pilisi Parkerdő Zrt. korábban közölte, hogy az erdei utak megnyitásával Pilismarót és Dömös a Két-Bükkfa-nyereg, Pilisszentlélek és Pilisszentkereszt irányába futó úgynevezett Hoffmanni út, valamint a Visegrádról Pap-rét, Hegytető parkoló, pilisszentlászlói út felé haladó erdészeti úton érhető el.

Az erőgazdaság tájékoztatása szerint, a megnyitott utakon legfeljebb óránkénti 30 kilométeres sebességgel lehet haladni, úthibákra számítani kell.

Ezek is érdekelhetik