Hírek

2010.11.04. 12:38

Budai Gyula az új elszámoltatási kormánybiztos

A miniszterelnök javaslatára Budai Gyula lesz az új elszámoltatásért felelős kormánybiztos - jelentette ki Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

fidesz.hu

A zuglóiak jó döntést hoztak, hogy Papcsák Ferencet választották polgármesterüknek, azonban az aktuális jogszabályok értelmében összeférhetetlenség áll fenn, így ezt meg kell szüntetni - jelentette ki Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője. Papcsák ezért lemond kormánybiztosi megbízatásáról - tette hozzá.

Azonban az elszámoltatás korrekt, törvényes és alapos elvégzése, a felelősök felkutatása továbbra is feladat. A növekedés beindításának fontos mérföldköve a korrupció visszaszorítása. A miniszterelnök javaslatára Budai Gyula lesz az új elszámoltatásért felelős kormánybiztos. Az állami földterületek jogellenes eladását és privatizációját vizsgáló, miniszterelnöki megbízotti pozíciója megszűnik, de továbbra is felelőse lesz a területnek - közölte a szóvívő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!