Hírek

2010.08.05. 09:26

Szerelemféltésből lőhették le a rendőrt Alsóörsön

Úgy tudni, a nőtlen, egyedül élő főtörzsőrmester és a feltételezett gyilkos, egy Bálint keresztnevű, Svájcban dolgozó férfi között szerelmi kapcsolat volt, amely azonban megromlott és ez vezetett a gyilkossághoz.

BAMA

Szerelemféltés lehet az alsóörsi rendőrgyilkosság indítéka - értesült az atv.hu az áldozatot is a tettest is ismerő helybéli forrástól. Úgy tudják: a nőtlen, egyedül élő főtörzsőrmester és a feltételezett gyilkos, egy Bálint keresztnevű, Svájcban dolgozó férfi között szerelmi kapcsolat volt, amely azonban megromlott és ez vezetett a gyilkossághoz - írja HírTV.

A rendőrség a hírt nem erősítette meg, esti közleményük sem tartalmaz adatokat az indítékról. Az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint öngyilkos lett az a férfi, akinek holttestét az alsóörsi gyilkosság helyszínétől néhány kilométerre hátrahagyott autóban találták meg.

Bár azt nem mondják ki, hogy a férfi követte el a rendőrgyilkosságot, a külföldi rendszámú kocsiban több fegyvert is találtak - és van köztük olyan is, amellyel elkövethették a gyilkosságot.

A 29 éves főtörzsőrmestert igazoltatás közben lőtték le szerda éjszaka a Balaton parti településen, a támadásban meghalt az ellenőrzött autó egyik utasa, egy 21 éves fiatalember is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!