Hírek

2010.07.17. 11:11

Magyar kereskedőház segíti a kkv-k kínai piacra lépését

Kereskedőházat hozott létre Sanghajban a Tradeland Kft. a magyar kis- és középvállalkozások (kkv-k) kínai piacra jutásának segítésére.

MTI Eco

A cég 2009. évi saját 285 millió forintos, illetve a partnerei számára generált 9 millió dolláros export-, valamint 1,5 millió dolláros importforgalma mellett a termékeiket Kínába exportáló magyar cégek számára is nyújt szolgáltatásokat, ezzel biztonságos feltételeket teremt a magyarországi termékek hatékony és gyors kínai piacra juttatásához - olvasható a cégnek, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A magyar kkv-knak gyakran nincs elegendő elég pénzük és ismeretük a kínai piacról, a kereskedőház szolgáltatásaival ugyanakkor időt és energiát takaríthatnak meg, mivel erőforrásaikat nem kell egy ismeretlen piac feltérképezésére, majd folyamatos kiszolgálására fordítaniuk - fűzik hozzá.

Kiemelik: vámszabad raktárban őrzik az exportőr áruját, amelyet így nem kell feladnia ismeretlen cégek számára, és közben izgulnia az ellenérték beérkezése miatt. Ezzel pénzügyi kockázat nélkül bonyolíthatók a tranzakciók, hiszen az áruval egészen az értékesítéséig az exportőr rendelkezik.

A Tradeland Kft. saját 220 négyzetméteres iroda-bemutatótermében nyílik lehetőség a partnerek áruinak bemutatására, illetve az áruk a cég bővíthető raktárában tárolhatók. 

A cég 1999 óta működtet saját képviseleti irodát Sanghajban, 2008-ban pedig Sencsenben nyílt meg a második képviseleti irodája, majd 2009-ben nyitotta Sanghajban a teljesen saját tulajdonban lévő kereskedőházat. A cég ezenkívül tanácsadással, partnerkereséssel, és a tárgyalásokon való közreműködéssel is foglalkozik - olvasható közleményben.

MTI Eco -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!