Hírek

2010.04.11. 19:45

A tanyasi emberekre számít az LMP

A Világgazdaság Online az LMP kampányrendezvényén kérdezte a párt országos listájának negyedik helyezettjét.

Világgazdaság Online

"Komoly lobbiérdekek érvényesültek a kampány során, hiszen több párt is túllépte a kiszabott reklámkeretét" - jelentette ki Mile Lajos, az LMP listájának negyedik helyezettje a Világgazdaság Online kérdésére.

A képviselő szerint a pártfinanszírozási törvényt ezzel kapcsolatban lehet bírálni, de mindenkinek be kellene tartania az érvényes jogszabályokat.

A pártjuk programjáról elmondta: zöld fordulatot szeretnének, ami nem csak az ökopolitikára, hanem a foglalkoztatáspolitikára is vonatkozik. Ezzel kapcsolatban kijelentette: gazdasápolitikai elképzeléseikben a foglalkoztatásban elsősorban a helyi projekteken keresztül a helyi munkaerőt szólítanák meg, ezen belül különösen nagy figyelmet fordítanának a képzetlenekre.

A jövőre nézve kiemelte, mivel pártjuk nem kíván egyetlen hagyományos politikai irányzatot sem képviselni, ezért minden olyan javaslatot támogatnak, amely illeszkedik a programjukhoz. "Bármelyik párt nyújtsa is be!" - hangsúlyozta.

Hozzátette: ugyan pártjuk szavazóbázisa a progresszív, városi fiatalokból áll, számítanak ugyanakkor a tanyasi emberek támogatására is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!