Hírek

2010.03.26. 10:00

Helyreigazítás

Olyan hamis látszatot keltettünk, hogy a Well Kft. jogellenesen, teljesítés és teljesítést igazoló dokumentáció nélkül kötött a BKV Zrt. terhére egyoldalúan hátrányos, indokolatlan szerződéseket

BAMA

„A Well Reklámügynökség Kft. sajtó-helyreigazítási közleményt juttatott el hozzánk, amely szerint internetes weboldalunk 2010. február 12. napján megjelent, más sajtóorgánumtól átvett közleménye olyan hamis látszatot keltett, hogy a Well Kft. jogellenesen, teljesítés és teljesítést igazoló dokumentáció nélkül kötött a BKV Zrt. terhére egyoldalúan hátrányos, indokolatlan szerződéseket, melyek alapján a BKV Zrt. a Well Kft. megbízási díját maradéktalanul kifizette.

A Well Kft. sajtó-helyreigazítási közleménye szerint a valóságban társaságuk a megbízási szerződések megkötése és teljesítése során valamennyi jogszabály betartásával járt el, egyoldalúan előnyös, indokolatlan szerződéseket nem kötött, teljesítését mindig megfelelően, a BKV Zrt. részére ismételten és több alkalommal is igazolta. A Well Kft. teljesítését nem csupán megfelelő dokumentáció, hanem az általa szervezett eseményekről szóló mind a nyomtatott, mind az elektronikus médiában ma is elérhető tudósítások, rangos nemzeti és nemzetközi pályázatokon elért díjak is alátámasztják.

A Well Kft. sajtó-helyreigazítási közleménye szerint társaságuk megfelelő teljesítését korábban maga a BKV Zrt. is elismerte (BKV Zrt. 2006. évi Éves Jelentése /16., 17. oldalak/, fellelhető a BKV Zrt. saját honlapján). A Well Kft. sajtó-helyreigazítási közleménye szerint a BKV Zrt. a Well Kft.-vel még teljeskörűen nem számolt el, a szerződések szerint esedékes megbízási díjakat a BKV Zrt. teljeskörűen  részükre nem fizette meg. A BKV Zrt.-nek a Well Kft.-t érintő esetlegesen hiányos, nem megfelelő, alapos gyanút megalapozó adminisztrációjáért, nyilvántartásáért a Well Kft.-t felelősség nem terheli.

További részletek a Well Kft. álláspontjával, az azokat alátámasztó bizonyítékokkal kapcsolatban a társaság honlapján olvashatók.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!