Hírek

2009.08.09. 12:12

Bikini-duzzasztás és Nagy Feró partizánhadjárata Siófokon

Nehéz volt eldönteni, mi is történt a szabadtéri színpadon. Nagy Feró önmaga paródiáját betyárosította haknivá, de a lassan harminc éves Bikini még mindig hetykén feszült a rock-dallamokra.

Vízisikló

Nosztalgikus rock-csemegével készült a Kálmán Imre Szabadtéri Színpad szombat esti műsorával. Két legendás zenekar, a Beatrice és a Bikini adott közös koncertet, pont úgy, mint azokon a boldog, szép nyári napokon, egy-két évtizeddel ezelőtt.

Este nyolc órára hirdették a kezdést a szervezők. Háromnegyedkor még félig sem telt meg a siófoki nézőtér, de számunkra ez egyáltalán nem volt meglepő, hiszen megfigyelő állásunkból legalább 8-10 család visszafordulását követtük nyomon a jegypénztártól. Hiába apa és anya lelkesedése, a 4000 forintos (pontosan 3990) jegyár jó néhány esetben átgondoltatta a nyaralásra gondosan, forintra kiszámított költségvetések apasztását.– Visszajövünk egy óra múlva, és ha jó, leülünk a parkban – szolgált megoldásként a józan ész egy partkerülő séta előtt. (A létszámhiányos sorok miatt megkérdeztük, hogy a jövő hét szombatjára tervezett Ákos koncertre mennyiért lehetne bejutni. A 7990 forintos jegyár hallatán arra gondoltunk, hogy augusztus 15-én is valószínűleg több lesz az üres sor a nézőtéren.)

Negyedórás csúszással, minden sallang nélkül álltak színpadra Feróék, és mindjárt az elején feltépve a slágergyárat Boldog, szép napokról álmodozva melegítették be a jórészt naptej illatú családokból összeverődő közönséget. Az ülős nekibuzdulásban a szülők magyarázták tinédzser korú gyermekeiknek, mi is a Ricse, meg a babos kendő. A retró hangulatba azonban már nem fért bele az első széksor előtti mini-dühöngő támadása. Nagy Feró showja ezután kezdődött.

Folytatáshoz kattintson ide!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!