Hírek

2009.01.22. 16:09

Elkészültek a szocialista frakció válságkezelő javaslatai

Elkészültek az MSZP-frakció válságkezelésre tett javaslatai, amelyeket meg is küldtek a kormánynak - közölte Tóbiás József frakcióigazgató a távirati irodával csütörtökön.

mti

A miniszterelnök még a múlt pénteken tartott frakciókonzultáción kérte, hogy a szocialista frakció munkacsoportjai is tegyenek javaslatokat, amelyeket a kormány majd figyelembe vesz. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök akkor úgy fogalmazott: a szocialista frakció „értéssel fogadta és elfogadta” a kormánynak a nemzetközi gazdasági válság miatt javasolt munka- és menetrendjét.

A frakció munkacsoportjai és tagjai komolyan vették a feladatot, terjedelmes csomag került a kabinethez - mondta Tóbiás József. A kormányfő a pénzügyminisztertől, a gazdasági minisztertől és a szociális minisztertől hétvégére várja a gazdasági világválság magyarországi kezelése kapcsán megfogalmazott javaslataikat.

mti -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!