Hírek

2008.08.24. 14:42

Egymást verték a szerb vízilabdázók

Csúnyán végződött a pekingi olimpia a szerb férfi vízilabdázók számára: bár harmadikok lettek, egymást tették harcképtelenné egy csapaton belüli verekedés során - derült ki a belgrádi sajtó vasárnapi híradásaiból.

MTI

Pénteken hivatalos forrásokból még csak annyit lehetett tudni, hogy a világ egyik legjobb pólósa, Aleksandar Sapic egy lépcsőn leesve lábát törte az olimpiai faluban, ám szemtanúk beszámolóiból gyorsan kiderült, hogy a botlás nem volt véletlen: Denis Sefikkel, a szerb válogatott kapusával folytatott dulakodás előzte meg. Az eredmény: Sapicnak sürgősen vissza kellett repülnie Belgrádba, ahol vasárnap megműtötték a lábát, Sefik pedig a lelátóról volt kénytelen végignézni a bronzéremért Montenegró válogatottjával vívott, s 6:4-es szerb győzelemmel zárult meccset.

A szerb vízilabda-szövetség nagyon szűkszavú: annyit közölt csupán, hogy Sapic és Sefik megsérült. Megígérte azonban, hogy a csapat hazatérte, s alapos belső vizsgálat után részletesebb magyarázattal is szolgál. A belgrádi sajtóban egyelőre két történet kering: az egyik szerint a vártnál gyengébb szereplés után Sapic pénteken csapattársai előtt indulatosan feltette a kérdést, hogy van-e nála jobb, erősebb, mire Sefik ököllel mutatta meg, hogy van. A másik változat szerint Sapic azzal vádolta a kapust, hogy a pekingi olimpiát megelőző Európa-bajnokság döntőjében szándékosan volt rossz, "eladta" a győzelmet Montenegrónak, s ezután csattant az amott lábtörést, emitt kézsérülést eredményező ütés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!