Hírek

2008.06.10. 06:32

Olcsóbb mobil külföldön

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató havidíjas és Domino kártyás ügyfelei az új roaming kedvezmény aktiválása esetén az Európai Unió meghatározott hálózataiból 30%-kal olcsóbban indíthatnak hívásokat, azaz például magyarországi hívószámokat 101 forintos percdíjjal hívhatnak.

BAMA

A kedvezmény 30 napra 300 forintos díj ellenében, regisztrációval vehető igénybe, és június 1. és július 31. között aktiválható (július 31-ei bekapcsolás esetén a kedvezmény augusztus 30-ig használható). A bejelentkezés nem újul meg automatikusan, így lejártával igény esetén ismét aktiválni kell.

A kedvezményt érdemes a legegyszerűbb módon SMS-ben még az utazás előtt bekapcsolni. Havidíjas vagy Dominós ügyfélként a +EU kódot kell díjmentes SMS-ben elküldeni a 1430-as telefonszámra. Külföldi aktiválás esetén havidíjasként ugyanezt a kódot a +36-30/3444-888-as, Dominósként a +36-30/3444-740-es számra kell küldeni, de a kedvezmény a megfelelő hívószám felhívásával is beállítható. A két telefonszám felhívása vagy az azokra küldött SMS-ek esetén az ügyfél a díjcsomagja szerinti díjait fizeti. Arra is figyelni kell, hogy külföldön Dominósként legalább 1125 Ft-os meglévő egyenlegre és a roaming-szolgáltatás aktiválására szintén szükség lesz.

Az akciós kedvezmény a T-Mobile honlapján (www.t-mobile.hu) a My T-Mobile-ban vagy a t-zones WAP-on az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton aktiválható. Az internet vagy a WAP használata esetén az adatforgalom díja megegyezik az előfizető által használt díjcsomag díjszabás szerinti díjával. A kedvezmény aktiválása emellett országszerte bármely T-Pontban személyesen is kérhet? A kedvezmény a World Class és a Világjáró Classic díjcsomaggal rendelkező ügyfelek számára nem érhető el.

A kedvezmény az Európai Unión belül a következő országokból indított hívásra érvényes: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország.

Több mint 400 roamingpartner

Külföldön járva szinte az egész Földön, 193 országból 184-ben, összesen több mint 400 partnerhálózaton használhatják maroktelefonjukat a T-Mobile-osok. A piacvezető magyarországi mobilszolgáltató ezzel a hazai cégek közül a mobilhasználat tekintetében a legnagyobb lefedettséget biztosítja a határon túlra utazók számára. Az egyre meghatározóbb szélessávú internet-hozzáférés is mind több helyen érhető el, a T-Mobile 41 ország 73 szolgáltatójával kötött megállapodást, így a havidíjas és Domino ügyfelek a népszerű európai célországokon túl olyan távoli helyeken is internetezhetnek, mint például Japán, Szingapúr vagy Ausztrália.

A T-Mobile-osok leggyakrabban Ausztriában, Németországban és Romániában telefonálnak, és a mobilhasználat alapján legnépszerűbb 10 országban is kizárólag európai államok szerepelnek. Ezekre is igaz az a tapasztalat, hogy a roaming hívásdíjak tavalyi csökkentése óta az EU országaiban a szezonalitásból adódó forgalomcsökkenés helyett az év utolsó hónapjaiban a használat intenzívebb lett. Az ügyfelek mobilhasználati szokásaiban tehát a hívásdíjak csökkentésének köszönhetően érzékelhető volt a kedvező irányú elmozdulás, egyre többen hagyják bekapcsolva és használják készüléküket az Európai Unión belül.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!