Hírek

2008.06.13. 07:45

Egy nap áram nélkül a környezetvédelem jegyében

A TBWA reklámügynökség életében a környezetvédelem nemcsak divatos szóvirágok formájában, hanem a vállalati kultúra szerves részeként van jelen. Ennek jegyében a cég csütörtökön árammentes napot tartott.

BAMA

A nap nagy részében kikapcsolt állapotban maradtak az ügynökség számítógépei, fénymásolói és telefonjai. A dolgozók kizárólag kerékpárral, görkorcsolyával, vagy gyalog érkeztek munkahelyükre, majd a nap folyamán a TBWA csapata meglátogatta partnercégeit és közös kerekezésre invitálta őket.

A TBWA reklámügynökség saját ügyfelei felé is képviseli a környezettudatos szemléletmódot, így például a hagyományos karácsonyi ajándékozás keretében a cég karácsonyfaként feldíszített, de valójában nem a fenyő-, hanem a kaktuszfélék rokonságához tartozó dél-afrikai, szárazságtűrő növényeket ajándékozott ügyfelei számára. Az ügynökség ezen akciója a külföldi szakemberek elismerését is kivívta, hiszen a Kreatív marketingkommunikációs magazin által szervezett „Hipnózis 2008” reklámversenyen 1. helyezést szerzett a társadalmi célú reklámok kategóriájában.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!