Hírek

2008.03.14. 14:09

MOB-ünnepség: négyen kaptak életműdíjat

Lemhényiné Tass Olga tornász, Kulcsár Gergely atléta, Pásztor György jégkorongozó és Gyarmati Dezső vízilabdázó kapta - különböző kategóriákban - a Magyar Olimpiai Bizottság életműdíjait.

BAMA

A MOB összevont sajtó- és nőnapi ünnepségén többen vehettek át okleveleket. A "nők a sportban" elnevezésű bizottság Lemhényiné Tass Olga olimpiai bajnok tornászt, míg a fair play-bizottság Kulcsár Gergely olimpiai ezüstérmes atlétát, Pásztor György volt hokist és Gyarmati Dezső vízilabdázót jutalmazta életműdíjjal. A háromszoros olimpiai bajnok pólós egy későbbi időpontban veszi át az elismerést.

A MOB Média-díját kapta Havas Judit (MTV Telesport), Ch. Gáll András (Nemzeti Sport) és ifj. Knézy Jenő (Duna Tv és Eurosport), elismerő oklevelet vehetett át Balássy László (MOB-internet), Fábik Tibor (Magyar Nemzet), Ganczer Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség sajtófőnöke és Illyés Tibor, a Magyar Távirati Iroda fotósa.

A Nők Sportjáért díj 2008. évi díjazottja Gaál Gyöngyi labdarúgó-játékvezető lett. A Magyar Fair Play-bizottság a "cselekedet" kategóriában Talmácsi Gábor motorversenyzőt, a fair play népszerűsítéséért pedig Török János korábbi középtávfutót jutalmazta. Az év legjobb junior versenyzői - Kovács Emes úszó és Szilágyi Áron kardozó - is ezúttal vehették át az elismeréseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!