Hírek

2008.03.10. 14:48

Beckham már nem nézőcsalogató Kínában

Úgy tűnik, elmúlt az az idő, amikor David Beckham miatt futballstadionok teltek meg Kínában. Az angol sztár csapatával, a Los Angeles Galaxyval a közelmúltban a távol-keleti országban turnézott, de Sanghajban és Hongkongban is csupán bő tízezer néző váltott jegyet az összecsapásokra, a két stadion ülőhelyeinek nagy része így üresen maradt.

BAMA

Ezúttal már korántsem volt tolongás, lökdösődés, küzdelem a belépőkért, illetve azért, hogy mérkőzésen kívüli nyilvános eseményen láthassák őt - mint ahogy történt az annak idején. "Az a tény, hogy az amerikai bajnokságot errefelé kevesen követik, és hogy Beckham nem az angol vagy a spanyol bajnokságban futballozik, meghatározó a megítélését illetően" - mondta az egyik szurkoló."Ő továbbra is nagyon helyes és vonzó, de úgy gondolom, a Los Angeles Galaxy nem túl jó csapat" - igyekezett magyarázatot adni a viszonylagos érdektelenségre egy női rajongó. Beckham a korábbi ázsiai felbukkanásai alkalmával - például 2001-ben, amikor a Manchester Uniteddel járt Malajziában, Szingapúrban és Thaiföldön, majd két évvel később, amikor a Real Madriddal Kínában túrázott - minden lépésével óriási felbolydulást okozott. Utóbbi helyen 2003 októberében már az első héten az eladási listák élére került az önéletrajzi könyve.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!