Hírek

2007.11.26. 15:57

A Fidesz nem támogatja a metróépítés leállításának MDF-es kezdeményezését

A Fidesz fővárosi frakciója nem támogatja a 4-es metró építésének MDF által kezdeményezett leállítását - mondta el Tarlós István hétfőn.

MTI

A Fidesz fővárosi frakcióvezetője szerint "káros és veszélyes" lenne leállítani a metróberuházást, a fővárost ugyanis kötik a már létrejött szerződések. Tarlós István - aki szerint az MDF javaslatának célja a feltűnéskeltés volt - elmondta: magyarázatra szorul, hogy az MDF miért most fogalmazta meg aggályait, amelyeket egyébként korábban már a Fidesz is hangoztatott.

 Hock Zoltán, a Magyar Demokrata Fórum fővárosi képviselőcsoportjának vezetője vasárnapi sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy pártja a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén a 4-es metró építésének azonnali leállítását kezdeményezi a pénzügyi feltételek tisztázatlansága miatt. Az MDF kezdeményezésével kapcsolatban Demszky Gábor főpolgármester hétfői sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az "nem elfogadható".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!