Hírek

2007.10.03. 11:25

Szilvásy mindent tagad

Szilvásy György titokminiszter állítja, hogy nem szólította fel nyilatkozata visszavonására, és nem fenyegette perrel Topolánszky Ákost

BAMA

Szilvásy György titokminiszter állítja, hogy nem szólította fel nyilatkozata visszavonására, és nem fenyegette perrel Topolánszky Ákost, akivel az ifjúsági minisztériumban dolgozott együtt. Az ifjúsági tárcánál állítólag történt pályázati visszaélésekről nyilvánosan beszélő Topolánszky Ákos egykori helyettes államtitkár a Magyar Nemzetnek mondta azt, felhívta őt Szilvásy György titokminiszter és állításainak visszavonására szólította fel. Topolánszky szerint a miniszter közölte azt is, olyan közleményt tervez megjelentetni, amellyel bemártja a volt államtitkárt.

Szilvásy György a Klubrádióban úgy fogalmazott: volt munkatársának emlékezetét átmossa a politika.

Topolánszky Ákos kitart amellett, a miniszter felszólította őt az állításai visszavonására, ellenkező esetben közleményben tudatná, hogyan akart bűnös módon közpénzre szert tenni egy alapítvánnyal. Sajtóinformációk szerint arról is beszámolt, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal már 2005-ben is felfigyelt a pályázati pénzek körüli visszaélésekre.

Közben napvilágot látott az is, hogy Szilvássy megbízásából az interjút közlő HVG.hu munkatársát is hivogatták a titokminisztériumból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!