Hírek

2007.09.20. 06:09

Csonka Pici nagy kópé, Jude Law kissé csapodár

Csonka Andrást és Gönczi Gábort hasonlítja össze az e heti Terefere. Csonka Pici már gyerekkorában nagy kópé volt, ami máig nem változott – mondta el a magazin főszerkesztője, Stefanek Aranka. Gönczi Gábor, az RTL Klub másik műsorvezetője viszont tipikus jó fiú.

BAMA

Az idén negyven éves Nicole Kidman most beszél először nyíltan előző férjéről, Tom Cruise-ról, és a jelenlegiről, Keith Urbanról. A countryénekes Kidman és az elvonókúra segítségével gyógyult ki az alkoholizmusból.
Szó esik Tóth Vera és Dobos András szakításáról is. A fiatalember ma is állítja: énekes-barátnője folytonos és felesleges aggódása és ellenőrizgetése tette tönkre kapcsolatukat.

Igazán csapodár viszont Jude Law, aki olyan ütemben váltogatja partnereit, hogy azzal a bulvársajtó sem tud lépést tartani. Most is csak találgatják, éppen kivel melegedett össze a nemrég elvált színész. Csomor Csilla a Barátok köztben belefáradt az anyaszerepbe – számolt be a hírről a Terefere főszerkesztője. De most viszatér a képernyőre: a csatorna Csak csajok című műsorát vezetheti egy hétig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!