Hírek

2007.04.13. 05:34

Gianni megeszi, amit főzött

Üzletemberként és médisztárként is sikeres Gianni Annoni. Újabban egy különös taxi volánja mögött és persze a képernyőn látható.

– barna -

Hogyan lehet beülni ebbe a tűzpiros taxiba?

Ahogyan az összes többibe: leintenek, én megállok. Megkérdezem, akar-e ingyen utazni, közben meg beszélgetni, játszani, sőt akár pénzt is nyerni. Akik nem akarnak, azok hagyományos taxival mennek tovább. A másik módja, hogy én állok meg valakinél. Buszmegállóban, útközben, akárhol. Általában meglepődnek, de többnyire örülnek és hajlandók megmutatni személyiségük egy részét a kamerának.

Zárkózottabbak, szégyenlÕsebbek a magyarok, mint az olaszok?

Óriási a különbség. Ha Olaszországban letesznek valahová egy kamerát, perceken belül tülekedés támad. Mindenki mondani akar valamit. Leginkább a mamának üzennek, vagy másnak, vagy csak viccelődnek. Itt viszont gyönyörűek a lányok! Bár kissé félénkek. A múlt rendszerben felnőttek közül sokan nem csak az arcukat, de a véleményüket sem vállalják. Minél fiatalabbak, annál nyitottabbak.

Van kedvenc fuvarja?

Gianni Annoni

Születési ideje: 1971. április 15.

Születési helye: Olaszország

Csillagjegye: Kos

Családi állapota: nőtlen

Hétköznap

Viasat3

19.30

Mindegyik az! Remekül szórakozom közben! Egy apa meg a lánya útközben hetvenötezret nyertek. Jó fejek voltak, és okosak. Az ellenkezőjére is tudok példát, de éppen az a lényeg, hogy ez nem hagyományos kvízjáték, hanem poén. Nem az a fontos, tudja-e a választ, hanem hogy miként kezeli, ha fogalma sincs róla.

Ön hogyan viselkedne ilyen helyzetben?

Lazán, ahogyan szoktam. Nem tudhat mindenki mindent, erre nem lehet elÕre felkészülni, fontos a spontaneitás. Ez nem ciki, így aztán nevetnék és élvezném a játékot.

– Ez az a híres derű és pozitív életszemlélet, ami miatt kedvelik itthon az olasz fiúkat?

A lányokkal bánni más tészta. Erre is megvan a receptem: sok humor, jó beszélgetések, egészséges önbizalom és nagyfokú megértés. A magánéletem Nicolettával és a gyerekekkel már-már ideális, mondhatnám tutti bene, azaz minden rendben! A macsóság csak maszlag. A nőnek társ kell, ahogyan a férfinak is. Nem elég érezni, ki is kell tudni mutatni, mondani, mit érzek a másik iránt. Ehhez nem kell olasznak lenni.

– És mi a helyzet a dolce vitával, az édes élettel? Nem olyan, mint Fellini filmjében?

A dolce vita nem dorbézolás, nem bulizás, nem az, hogy valakivel csupa jó történik. Hanem az élet tisztelete és szeretete. Az, amikor magunkon is tudunk nevetni, amikor a rossz dolgokból is ki tudjuk szűrni, mivel volt a hasznunkra, mit tanulhatunk belőle.

Születési helye: Olaszország

Csillagjegye: Kos

Családi állapota: nőtlen

Hétköznap

Viasat3

19.30

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!