Hírek

2007.02.23. 10:15

Már játszanak a brazilok Vácott

Ezen a héten már nyolc külföldi, köztük hat brazil futballista vett részt a váciak edzésein

BAMA

Február közepére egyetlen jelölt maradt, aki befektetőként szerepet vállalna a váci labdarúgóknál: Alessandro de Blasi Veronából - jelentették be a Vác FC szurkolói ankéttal egybekapcsolt sajtótájékoztatóján.

Az olasz befektetővel szóbeli megállapodás született, hogy 51 százalék tulajdonrészt vásárolna a klubban. A jelenlegi vezetéssel és szakmai stábbal képzeli el a jövőt, ám a csapatot a saját kapcsolatrendszerébe tartozó játékosokkal szeretné megerősíteni. A megállapodást a tervek szerint két héten belül írják alá.

Ezen a héten már nyolc külföldi, köztük hat brazil futballista vett részt a váciak edzésein. Öt ifjúsági, illetve junior korú, továbbá három felnőtt játékos található a külföldiek között, akik közül legidősebb a 24 éves szerb kapus, Dusan Djokic.

Télen öt magyar játékost is leigazolt a Vác. A bajnoki táblázat utolsó helyén álló csapatból a télen nyolcan távoztak, a vezetők elmondása szerint részben képességbeli, részben mentális okokból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!