Hírek

2006.08.28. 12:36

Megvan a magyar Peggy Bundy

Bertalan Ágnes alakítja a TV2 készülő Egy rém rendes család Budapesten című sorozatában Bándi Jucit, a főhős Bándi Sanyi feleségét, adta hírül közleményében a csatorna.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="260"] Szervét Tibor és Bertalan Ágnes ebben a sorozatban dolgozik először együtt – fotó: TV2
[/caption]A harmincnyolc éves színésznő tizennyolc éven keresztül játszott Budapest egyik legnépszerűbb művészszínházában a Katona József Színházban, ahonnan idén tavasszal búcsúzott el. Szinte ezzel egy időben érkezett a lehetőség: részt vehet egy válogatáson, ahol a magyar Rém rendes család főszereplőnőjének karakterét is keresték, és a hosszú, több fordulós folyamat végén Ágit választotta ki a nemzetközi csapat Juci karakterének megformálására.

Ági, éppen úgy, ahogyan a sorozatbeli férjét alakító Szervét Tibor is, nem látott az eredeti sorozatból szinte egy részt sem, de igyekezett gyorsan pótolni ezt, és jókat derült az amerikai változaton. Az első forgatási perióduson már túl vannak a színészek, és Ági felszabadultan mesél az elmúlt pár napról.

- A karakterem Juci egy igazi önző dög, de nagyon szerethető. Szinte semmilyen közös vonásunk sincsen, így igazán lubickolhatok ebben a szerepben. A férjemet, Sanyit alakító Szervét Tiborral sajnos eddigi pályánk alatt még nem volt lehetőségem együtt dolgozni, de szinte az első pillanattól közös nyelvet beszélünk. Nagyon tetszenek a karaktereink, Tibor például már szinte teljesen Bándi Sanyi. Van egy focilabda formájú párna például a díszletben, ami Sanyi kedvenc játéka, és a múltkor, már jeleneten kívül, véletlenül ráültem. Tibor már messziről kiabált, védve tulajdonát, hogy azonnal szálljak le a párnájáról - mesélte nevetve a színésznő.

Bertalan Ágnes a való életben is két gyermek édesanyja, férje Egressy Zoltán drámaíró, aki a Portugál című darabbal számos szakmai elismerést kapott. Az Egy rém rendes család Budapesten című sorozatot októberben tűzi műsorára a TV2, hetente egyszer fő műsoridőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!