Hírek

2006.08.28. 06:20

Jönnek a Vidióták és visszatér a Milliomos

A legolcsóbbak a dél-amerikai szappanoperák, de a kereskedelmi tévék kénytelenek azt is belátni, hogy a saját készítésű műsorok előbb vezetik a nézettségi listákat, ahogy az az évek óta sugárzott Barátok közt esetében is igaz.

BAMA

Drágák  a saját műsorok, ez gyakran látszik is a TV2, az RTL és a Viasat 3 műsorán. Ugyanakkor az igazán népszerű külföldi sorozatok sem olcsók, mégha olyan sikeresek is, mint a Született feleségek vagy a most induló Szökés.

Az RTL egyik zászlóshajója, a Barátok közt amely egymilliárd forintos produkció, természetesen folytatódik, hiszen továbbra is a nézettségi listák élén van. Volt már hét, amikor visszaesett, de a producerek mindig lendítenek a sorozaton, ha úgy érzik, hogy fárad, legutóbb például Berényi Miklós lelövése rázta fel a nézőket. Fazekas László, az RTL kommunikációs igazgatója elmondta, hogy folytatják az Ország tesztjét, Lilu és Vágó István vezetésével olyan sztárokat vonultatnak fel, s vizsgáztatják a memóriájukat, mint Kovács Ági, Hernádi Judit, Kapocs Zsóka, és Hajas László.

Nem állnak le a Mónika és a Balázs show valamint Heti hetes és az Esti showder sugárzásával sem. Nagy meglepetésre mégis folytatják a Milliomost, vagyis Vágó István októbertől ismét látható a képernyőn. Sokan nem értették, hogy miért állították le a kvizmester műsorát, így most sok néző boldog lesz. Győzikével még nem szerződtek, de aligha tévedünk, ha azt írjuk, hogy hamarosan újra látjuk Győzi, Bea asszony, Evelyn és Virág botladozásait.

A TV2 bátrabban vállalkozik, a Megasztár sikere után jön a Megatánc és a Rém rendes család magyar verziója. Rényi Ádám, a TV2 PR csoportjának vezetője az Europressnek elmondta, hogy folytatják a sikeres Áll az alku, Activity és Frei dosszié című műsorokat. És kijönnek egy új szórakoztató műsorral is, amelyben Bagi Iván és Nacsa Olivér fontos szerephez jut. A Jóban Rosszban is folytatódik, tehát a csatorna nem marad magyar szappanopera nékül.

A Viasat 3 is erősít, amely egyre inkább közelít a két nagy csatornához. Jó érzékkel választott remek krimi sorozatokat, mint a Helyszínelőket és a Poirot filmeket, valamint a Narancsvidéket és sikeresnek igérkezik a saját gyártású Vidióták, amely a külföldön oly népszerű házi videókból (Homevideo) készül majd. A Topmodell leszek szintén őszi indulással lesz a másik szuperprodukciójuk. Ez is egy amerikai sorozat alapján készül. a szereplőválogatás már megvolt, kiválasztottak harminc lányt, s Vámosi Viktoria vezeti majd a műsort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!