Hírek

2006.08.26. 08:03

Fidesz nagygyűlés Szolnokon és Budapesten

BAMA

„Szolnokon tartja évadnyitó hétvégéjét a Fidesz, amelynek legfontosabb eseménye a szeptember harmadikára meghirdetett nagygyűlés lesz” – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Varga Mihály. A Fidesz alelnöke elmondta azt is, hogy a korábban közétett információknak megfelelően szeptember 23-án, a Hősök terén is tartanak nagygyűlést.

Az ellenzéki politikus ismertetése szerint országjáró kampánykörútra is sor kerül; meghirdettek egy plakátpályázatot, valamint eddig több mint háromszázhatvannyolcezren írták alá a „Jó reggelt  Magyarország!” című kiáltványt.

Minimális összeget fordítanak kampánycélokra, kevesebbet, mint az MSZP – jegyezte meg Varga Mihály. Becslései szerint a szocialista párt eddig hatvanmillió forintot költött kampánycélokra. A Fidesz politikusa felszólította a szocialistákat és Gyurcsány Ferencet, hogy közpénzből ne kampányoljanak. „Az a kérdés, hogy az emberek hogyan viszonyulnak a Gyurcsány-csomaghoz” – emelte ki az önkormányzati választás középpontjában álló legfontosabb kérdést az ellenzéki politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!