Hírek

2006.06.20. 09:36

Gólt kellett volna rúgni

A francia sajtó lesújtó véleménnyel van a csapat vébé szerepléséről. A gallok ugyanis tegnap döntetlent játszottak Dél-Koreával

BAMA

Mivel a francia válogatott tegnap nagy meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott a dél-koreai csapattal, a továbbjutás kérdése csak az utolsó fordulóban dÕl el: a legjobb 16 közé jutásra a szintén négypontos de a svájciénál rosszabb gólkülönbséggel rendelkezÕ dél-koreai és a két ponttal álló francia válogatottnak van még esélye.

A francia lapok egyébként nem kímélik a két meccs után mindössze két ponttal álló válo- gatottjukat, amely vasárnap es- te 1-0-ás vezetése ellenére sem tudta legyÕzni Dél-Koreát. A Liberation a "Franciaország ku- darca" címmel közöl írást a Lipcsében rendezett találkozóról. A L''Equipe sem bánik kesztyűs kézzel Raymond Domenech gyengécske produkciót nyújtó csapatával: a "Reménytelenül!" címmel megjelenÕ tudósításban elsÕsorban a II. félidÕben mutatott játék miatt kesereg. A francia szövetségi kapitány bíráló Le Parisien szerint a Togo elleni pénteki összecsapáson játszatni kell Trezeguet-t, a Juventus csatárát, aki az ellenfél 16-osán belül életveszélyes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!