Hírek

2006.06.24. 18:29

Az MDF 7-9 százalékos eredményre számít

Az MDF támogatottsága folyamatosan növekszik, ezért vélelmezhetjük azt, hogy az önkormányzati választáson legalább 7-9 százalék közötti eredménnyel számolhatunk - mondta Dávid Ibolya szombaton a Somló-hegyen, a párt hagyományos Szabadság-napi megemlékezésén.

BAMA

Egy friss felmérés szerint az MDF támogatottsága a fővárosban például eléri a kilenc százalékot - tette hozzá az MDF elnöke. Dávid Ibolya szerint az elmúlt félévben a pártok mélységes csalódást okoztak. Mint mondta: az MSZP és az SZDSZ becsapta a  választópolgárokat, "szöges ellentéte valósul meg ma annak, amit  egyébként a féléves kampányban nap mint nap hallhattunk". A pártelnök szerint eljátszotta a hitelét a Fidesz is a közel 4 ezer milliárdos ígérgetésével, hiszen ha kormányra kerül, nem tudta volna megvalósítani.

"Mi azt tettük, amit ígértünk, s nem hagyjuk magunkat egyik nagy párt által sem befolyásolni" - jegyezte meg az MDF elnöke. Hozzátette: "az új jobboldal nem engedheti meg magának azt a fajta nosztalgikus hangot, amit hallunk a Kádár-korszakkal kapcsolatban", sokan teszik ezt meg a jobboldalon is, de "tudniuk kell, rossz úton járnak".
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!