Hírek

2006.05.10. 12:00

Britney Spears megint anyai örömök elé néz

„Ne ijedj meg, David, nem tőled van a gyerek!”, mondta az egyik legnézettebb amerikai talkshow műsorvezetőjének Britney Spears kedden este sok millió tévéző szeme láttára.

BAMA

A nézők ebből mindjárt megtudhatták, a népszerű énekesnő ismét anyai örömök elé néz. Ezzel vége szakadt annak a bizonytalanságnak, amelyet a bulvárlapok keltenek hetek óta azzal, hogy fotókat közölnek a kicsit pocakos Britney-ről. A kajánabbak úgy kommentálták a leleplező képeket, hogy lám-lám a hajdani sztár hogy elhagyja magát, mióta főállású anyuka. Most azonban lehullt a lepel, és kiderült az igazság: Britney ismét babát vár. Ez többeket meglepett, hiszen kisfia még egyéves sincs, ráadásul a sajtó folyamatosan tele van Kevin Federline-nal zajló viharos házaséletük drámai fordulataival. Arról nem is beszélve, hogy Britney anyai felelősségtudatát is sokan megkérdőjelezték. Még a gyámhatósággal is meggyűlt a baja, amikor lesifotósok megörökítették: úgy vezette autóját, hogy közben a kisfiát az ölében tartotta, ami teljesen szabálytalan és büntetendő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!