Hírek

2006.04.28. 15:29

Üllői út: támogatás a négyoldalú megállapodásnak

A Ferencvárosi Torna Club küldöttgyűlése pénteki ülésén elfogadta az Üllői úti ingatlan hasznosításáról szóló pályázat tartalmát képező dokumentumot.

BAMA

A Nemzeti Sporthivatal (NSH), a Ferencvárosi Torna Club, a Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) és a Sportfolió Kht. vezetői egy hete véglegesítették a hasznosításra kiírandó új, meghívásos pályázat szövegét. A felek múlt pénteken négyoldalú megállapodást írtak alá az NSH-ban.

A hat plusz kéthektáros ingatlanra először tavaly novemberben írtak ki nyílt pályázatot, ez azonban eredménytelennek bizonyult, mert az egyedüliként jelentkező TDZ Kft. nem tudta teljesíteni a kiírásban szereplő feltételeket. Ezután újrakezdődtek a tárgyalások a fővárosi klub, a KVI, az NSH és a Sportfolió Kht. részvételével.

Ináncsy Miklós, az FTC elnöke április 6-án jelentette be, hogy szóban minden részletben megállapodtak egy zárt pályázat kiírásáról, melyben az egyesület lejjebb adja igényeit, és többek között már nem ragaszkodik egy új stadion felépítéséhez. Egyúttal jelezte, hogy ennek ellenére az írásban megkapott tervezet más feltételeket tartalmazott, melyeket a Ferencváros nem fogadhatott el. Később a dokumentumot mellékletekkel egészítették ki. A pályázatra 5-10 cég kaphat meghívást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!