Hírek

2005.10.21. 00:00

Megnyílt a Suzuki Varró második kereskedése

Autójavító-műhelyünk harmincöt évvel ezelőtt kis családi vállalkozásként indult.

BAMA

– Tanulmányaim elvégzése után átvettem a cég irányítását édesa-pámtól – emlékszik vissza Ifj. Varró Béla. – A szerviz ma is ugyanott található, Budapesten, az Üllői út 780-ban. Eleinte feleségemmel és édesapámmal dolgoztam, s csak autójavítással, illetve autómosással foglalkoztunk. A profilváltást 1993-ban határoztuk el. A tervezett márkakereskedés kapcsán szóba került több autótípus neve. A családi tanács végül a Suzuki mellett döntött. Azt gondoltuk, hogy a Magyarországon gyártott autó minden bizonnyal elérhető áron kerül a kereskedőkhöz és a japán termékekre jellemző megbízhatóság is fontos szempont volt.

A Suzuki Varró Üllői úti telephelye 1993. július 30-án nyitotta meg kapuit. A választás sikerességét bizonyítja, hogy a cég dolgozóinak létszáma folyamatosan nőtt és bővült a vállalkozás alapterülete is. – A korábbi két műhely helyett ma hatban dolgozunk a megnövekedett ügyfélforgalom miatt. 1990-ben született megegyezés a Suzuki magyarországi gyártásának beindításáról. Hivatalosan 1993-ban avatták fel a Suzuki új autógyárát Esztergomban. 2003-ban újabb fordulóponthoz érkezett a kereskedésünk, amikor új, nagyobb telephely létesítése mellett döntöttünk. A helyszín kiválasztása után 2004. szept. 2-án kezdődött az építkezés, aminek végeredményéről már önök is személyesen győződhetnek meg. A Suzuki Varró Nagykőrösi úti telephelye 600 m2-es bemutatótermével és a hozzá tartozó 12 állásos szervizzel, minden kétséget kizáróan Magyarország és talán Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb Suzuki márkakereskedése. A márkakereskedés az M5-ös autópálya bevezető szakaszán, a Fővárosi Autópiac közelében létesült.

Földszintjén kapott helyet a mintegy 16 jármű bemutatására alkalmas szalon, a 12 állásos szerviz és a raktár, míg az emeleten találhatók az adminisztrációs helységek és egy oktatóterem. A beruházás 15 új munkahelyet is létesített, részben a szalon, részben pedig a szerviz területén. Az uniós irányelveknek megfelelően a kereskedés kialakításakor figyelemmel voltunk a mozgáskorlátozottakra. Ezen irányelvek figyelembevételével alakítottuk ki a parkolót és akadálymentesítettük a szalont, a gépkocsi-átadót és a műhelyek területét!

A gyermekes családokra is gondolván gyerekjátszót létesítettünk, hogy míg a szülök az autót szervizeltetik vagy érdeklődnek, addig a gyerekek is jól érezzék és elfoglalhassák magukat. A hivatalos megnyitóra 2005. szeptember 23-án került sor. Az ünnepélyes eseményen főbb partnereink és kiemelt ügyfeleink vettek részt. Szeptember 24-én nyitottuk meg kapuinkat a nagyközönségnek. Az új kereskedés új szemlélet kezdetét is jelenti. Igyekszünk minden ügyfelünket az eddigieknél is gyorsabban és még jobb minőségben kiszolgálni.

Természetesen az új, Nagykőrösi úti kereskedés mellett az Üllői úti telephelyen is változatlanul várjuk kedves leendő és meglévő ügyfeleinket! -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!