Hírek

2005.09.24. 00:00

Sztárok és vásott kölykök csatározásai

BAMA


A valóságshow-k világába jól beleillik a TV2 legújabb sorozata, a Vásott kölykök. Egy kicsit még jobb is, mint felnőtt társai. A gyerekek valahogy őszintébbek és felszabadultabbak. Öröm nézni ragyogó vagy éppen boszszús gyerekarcukat. Sugárzóak, őszinteséget, hálát és szeretetet árasztanak. Még akkor is érződik rajtuk mindez, ha éppen csínytevést követnek el, vagy ártatlan hazugságba bonyolódnak egymással. A show tanárai már egy kicsit mások. Ennek egyik oka, hogy túlságosan megszokták a kamerák kereszttűzét, amelyben nem árt elrejteniük a világ elől hibáikat. Többször akaratlanul pózolnak, érződik rajtuk, hogy szerepet játszanak. Torres Dani, a gyerekek első napi kedvence egy kicsit kilóg a sorból, őt csak ritkán ragadja el
a rá osztott felügyelő tanári szerep. Sokkal inkább játszik és szórakoztatja a gyerekeket. A tábortűznél pedig a felnőttek a régi jó ifivezetőket juttatják eszünkbe, akik együtt énekeltek és kacagtak az úttörőkkel. Várjuk a folytatást! (Vásott kölykök. Kikészítő-show. TV2, szeptember 22., 20.10) (pg)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!