Hírek

2005.09.08. 00:00

Széthullott a temetésre vett koszorú

BOTRÁNY Női olvasónk testvérét temette. A szomorú eseményre egy óriási koszorút rendelt. Mire kiért vele a temetőbe, a díszítésnek föltett fenyőgallyak lekopaszodtak.

BAMA

Hölgyolvasónk harminchatezer forintot fizetett a hatvannyolc szál virágot tartalmazó koszorúért. Ám legnagyobb szégyenére, mire kiért a temetőbe, a díszítésnek fölhelyezett fenyőgallyakról lehullott az összes tüske. Ahogy fogalmazott, legszívesebben elsülylyedt volna szégyenében a pucér gallyak láttán. Az már csak hab a tortán, hogy a koszorút késve szállította le a vállalkozó, ezért ő maga sem ért ki időre a sírkertbe. Olvasónk természetesen visszament panaszkodni, ám a virágkötő elzárkózott mindennemű kártérítés elől.

– Sajnos, semmi jóval nem tudjuk biztatni a károsultat – mondták érdeklődésünkre  Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség sajtóosztályán. Ahol egyben hozzátették, a koszorúk minőségére, szavatosságára nincs konkrét előírás. Megtudtuk, ha a hölgy továbbra sem tudja tisztázni vitáját a vállalkozóval, békéltetőtestület elé kerülhet az ügy. Itt a pártatlan szakértők hivatottak eldönteni, kinek van igaza. Amennyiben ez a hölgy oldalán áll, s a virágkötő az itt születő döntést sem fogadja el, polgári peres eljárást lehet indítani. Ám ezt az alacsony összeg miatt ebben az esetben nem javasolták a hivatalnál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!