Hírek

2005.09.15. 00:00

Jó reggelt!

(ned)

Nem vagyok egy főzőbajnok, soha nem is voltam az. A primitív ételek kivitelezését viszont – mint például a bundáskenyér, rántotta – tökéletesre fejlesztettem. A körözöttem meg egyenesen a világ legjobbja. A titkom az, hogy a hagyma mellett egészen apróra vágott snidlinggel bolondítom meg remekművemet. A kis növényt a konyhaablakban dédelgetem. Szeretgetem, öntözgetem, és ha eljött az idő, hogy megtépázzam, a konyhai ollóval óvatosan apróra gyilkolom. Áldozatom így válik bajnok körözöttem részévé. Egy kollégám szerint igazán elvárható, hogy egy bűnügyi újságíró hét nyelven beszélő körözöttet készítsen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!