Hírek

2005.08.25. 00:00

Csak hírverés volt a sértődés

Az egzotikus szépségű fiatal lány az R-Go menedzsere miatt hagyta el a zenekart. A hírek szerint megsértődött, és Kongóig meg sem állt. Mint kiderült, sehová sem utazott, szólókarrierre készül – itthon.

Dávid Szonja

[caption id="" align="alignleft" width="236"] A tizenöt éves egykori Gida a híresztelések ellenére el sem mozdult Budapestről. Nincs oka külföldre menekülni.
[/caption]– Még soha életemben nem voltam külföldön, nemhogy Kongóban. Az apukámat pedig valamikor négyéves koromban láttam utoljára itthon. Az egész elutazásos történetet szerintem az R-Go menedzsere találta ki. Nem akarta, hogy megtaláljanak és keressenek az emberek. Haraggal váltunk el, és nagyon rossz a viszonyunk. Nem tudtam vele együtt dolgozni. Többször is meghazudtolt, megpróbált befeketíteni Szikora Robi előtt, akit nagyon szeretek. Egyszerűen elegem lett ebből, és nem bírtam tovább. Szabályosan kirúgattam magam, nem volt más választásom – mondta a Reggelnek a tizenöt éves Sonia.

Az öntudatos, célratörő, ám végtelenül kedves fiatal lány lapunknak minden Magyar Szigettel kapcsolatos történetet cáfolt. Szerinte semmi sem igaz abból, amit a lapok írtak róla. – A Szigeten volt egy fellépésünk. Fogalmam sem volt, hogy hová megyek, amikor láttam az arcokat, akkor kezdtem aggódni. Sétáltunk, mászkáltunk a környéken, de nem történt a világon semmi. Aztán ahogy mi hívjuk: az egyik „mindenesünk”, alaposan elindította a pánikot. Azt mondta, hogy vigyázzak, mert meg akarnak verni, és el akarnak rabolni. Úgy döntöttem, hogy nem lépek fel, nem kockáztatok. Ezért a buszból néztem végig a koncertet. Fölösleges óvatosság volt, még egy beszólás sem történt – mondta az egykori R-Go-gida.

Sonia három hónappal ezelőtt csatlakozott Szikora Robiékhoz, ám a menedzser miatt két hete szakított a zenekarral. Hiába volt kiváló a viszonya Robival, az utóbbi napokban csak az újságokból értesülnek egymásról. Sonia szerint kár lenne felhívni at R-Go frontemberét, mert a menedzser már biztosan teljesen „besározta” őt. A kapcsolatuk ezért már sosem lesz a régi. A Reggel kérdése csak annyi:a „gidaság” elég lehet-e a szólókarrierhez?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!