Hírek

2005.07.23. 00:00

Beppe Signorit próbára várják Debrecenbe

BAMA

A Debreceni VSC honlapja szerint Európa-szerte ismert sztár érkezhet a klubhoz próbajátékra, a 37 esztendős Giuseppe (Beppe) Signori. Az olasz klasszis legutóbb a görög első osztályú Iraklisz FC Szaloniki alkalmazásában állt, ám csak öt mérkőzést játszott, utána anyagi viták miatt szerződést bontott a klubbal.
A honlap szerint Signori már a mai, Nagyvárad elleni edzőmeccsen pályára lép. A sietség oka – Supka Attila edző szerint –, hogy alaposan meg akarják nézni, milyen erőben van a játékos, ugyanis meglehetősen rossz tapasztalataik vannak az idősebb futballisták fizikai állapotáról.
Signori múltja mindenesetre fényes, a Serie A-ban 344 mérkőzésen (Lazio, Sampdoria, Bologna) 188 gólt szerzett, 28-szor volt válogatott, a nemzeti tizenegyben hét gólig jutott.
Ez az egyik oldal. A másik pedig, hogy a sportlap érdeklődésére a Rómában lévő Signori elmondta, még nem tudja, hogyan folytatódik a pályafutása, a legjobb, ha a menedzserét kérdezi meg róla az, akit érdekel. A futballista tegnap délután még nem tudta, hogy másnap Magyarországon kellene játszania.
Roberto Lamanna menedzser nem sokkal volt határozottabb a témában. Elmondta, még akadnak kérdőjelek a magyarországi utazással kapcsolatban, azt pedig nem tudta, mikor lehet teljesen tiszta a kép az ügyben. Anynyit azért elárult, hogy a debreceniek telefonhívását várja, s ha a beszélgetés a várakozásának megfelelően alakul, máris csomagolnak. Mindenesetre a kötelező szakmai udvariasságról nem feledkezett meg, fittyet hányva arra, hogy Signorinak fogalma sincs az esetleges debreceni szerződtetéséről, biztosított mindenkit, hogy a játékos örül a DVSC érdeklődésének.
Arra viszont fény derült, miért jön (ha jön…) Signori Debrecenbe. Az ok egyszerű, szeretne a Bajnokok Ligájában szerepelni, ez az élmény hiányzik még a pályafutásából. A pénz nem érdekli, csak a dicsőség, bizonyíték rá, hogy hiába keresték meg őt Japánból és az Egyesült Arab Emírségekből, nem ment.
Supka Attila félelmét eloszlatandó Lamanna elmondta még, hogy Signori erőnléte kifogástalan, személyi edzője jó munkát végez, nem lehet gond azzal, hogy felvegye a ritmust majdani klubjánál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!