Hírek

2005.05.03. 00:00

Keresztül Magyarországon

BAMA

Szeged VÍZÁLLÁS
Várhatóan kedden tetőzik a Tisza Szegednél, 770 centiméter körüli vízállással, mert a Marosból már nem érkezik nagyobb árhullám. Mindszentnél még lassú áradás várható a következő tíz napban. (mj)

Szolnok KIÁLLÍTÁS
A magyarországi szecessziót bemutató, nagyszabású tárlatot készít elő a Szolnoki Galéria júniusi, újbóli megnyitására a Damjanich Múzeum. A kiállításhoz minden megyei múzeum saját anyaggal járul hozzá. (mj)

Miskolc PIAC
A közgyűlés májusi ülésén másodszor is tárgyal a város határában lévő Zsarnai piac sorsáról. A tízhektáros területet több részben is hajlandók eladni, de egy-egy rész nem lehet egy hektárnál kisebb. (mj)

Eger VÁROSNÉZÉS
Az Európa Napok rendezvénysorozat részeként több olyan kulturális emléket is megnyitnak, amelyek egyébként nem látogathatók. A város alatti pincerendszer mellett most a török kertet is megnézhetik az érdeklődők. (ss)

Tatabánya MEGÁLLAPODÁS
Együttműködési megállapodást kötött a szlovákiai Révkomárom Selye János Egyeteme és a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskola. A két intézmény a jövőben közösen fog uniós pénzekre pályázni. (mj)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!